Set cosmetice “Talpi perfecte” – 3 produse cosmetice si o pila electrica pentru talpi – 141.5 lei

Set cosmetice “Talpi perfecte” – 3 produse cosmetice si o pila electrica pentru talpi – 141.5 lei

Setul Talpi perfecte contine urmatoarele produse:

  1. Pila electrica pentru talpi– poate fi utilizata pe pielea umeda sau uscata. Inlatura pielea uscata sau ingrosata de pe talpi.
  2. Ser intens hidratant pentru talpi– contine acid salicilic, agenti intens hidratanti si 4 minerale- Cupru, Zinc, Magneziu, Fier- care au efecte benefice pentru piele. Se aplica pe zonele cu piele intarita si de maseaza de doua ori pe zi.
  3. Gel calmant pentru picioare si talpi obosite– are efect racoritor si calmant. Are la baza 3 componente- mentol- racoreste si energizeaza, castan salbatic- intareste capilarele si cofeina- stimuleaza microcirculatia si de asemenea Cupru, Zinc, Magneziu, Fier- care au efecte benefice pentru piele.
  4. Spray antiperspirant pentru talpi– actioneaza impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute conferind o senzatie de prospetime si racorire. Are in compozitie agent anti- perspirant, agent dezodorizant, talc si de asemenea Cupru, Zinc, Magneziu, Fier- care au efecte benefice pentru piele.

Acest pachet contine produse pentru ingrijirea picioarelor oferind posibilitatea de a avea in fiecare zi talpi fine si relaxate.

Produsele dau rezultare rapide si au fost verificate prin teste clinice si de catre consumatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*