Set cosmetice “Un nou look”- 8 produse cosmetice- 209.25 lei

Set cosmetice “Un nou look”- 8 produse cosmetice- 209.25 lei

Pachetul de cosmetice „Un nou look” este compus din 8 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 209.25 lei ( transport inclus).

Pachetul este compus din urmatoarele produse:

  1. Fard de pleoape duo Giordani Gold 2.4g- cu pigmenti intesnsi pentru un look dramatic acest fard se gaseste intr-o trusa eleganta cu oglinda. Textura fina, cremoasa si satinata.
  2. Tus pentru pleoape Giordani Gold Calligraphy 0.8ml- cu aplicator oblic si cu pigment Nero ajuta la obtinerea de linii intense. Conceput cu complexul LashVital pentru gene mai rezistente.
  3. Aparat pentru curbarea genelor Giordani Gold– asigura precizie in curbarea genelor. Clema curbata, cu garnitura din burete, apuca genele de la rădăcină. Este si o granitura de rezerva.
  4. Baza pentru mascara cu efect de volum Giordani Gold 8ml- formula lejera tip moose care cu ajutorul periei speciale ajunge si la cele mai mici gene si le alungeste. Pigmentul alb intensifica culoarea mascarei pentru un look plin de volum si stralucire.
  5. Mascara Giordani Gold Iconic 8ml- alungeste, amplifica volumul, arcuieste si separa genele. Formula matasoasa este imbogatita cu un manestec de provitamine care confera un aspect lucios si sanatos genelor.
  6. Ruj Giordani Gold Iconic Matte 3.8g-  ruj cu finisare mata si formula rezistenta care asigura hidratare pe tot parcursul zilei. Are in compozitie exract de floare de nu-ma-uita, ulei din seminte de mar italian si ulei de argan.
  7. Perle iluminatoare Giordani Gold 25g- concepute cu complexul de intinerire Youth Essence care contine acid hialuronic si minerale fine cu efect de catifelare si luminozitate.
  8. Fond de ten rezistent FPS 15 Giordani Gold Mineral 30ml- fon de ten rezistent cu grad mare de acoperire. Cu FPS 15 si infizat cu minerale vulcanice pretioase care revitalizeaza, ingrijesc si ofera beneficii anti-imbatranire.

Acest pachet de make-up va permite sa fiti pregatite in fiecare zi, orice planuri ati avea. Fie ca mergeti la birou sau in oras, aveti la indemana tot ce aveti nevoie pentru a arata exemplar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*