Set cosmetice “Protectie solara” 3 produse cosmetice- 133.06 lei

Set cosmetice “Protectie solara” 3 produse cosmetice- 133.06 lei

Pachetul de cosmetice „Protectie solara” este compus din 3 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 133.06 lei ( transport inclus).

Pachetul este compus din urmatoarele produse:

  1. Spray cu protectie solara pentru fata si corp SPF 50 ridicat Sun 360 100 ml- are la baza tehnologia Multi-Rays si ingrediente naturale scandinave, protejeaza pielea impotriva efectelor negative ale soarelui, poluarii si deshidratarii. Formula foarte rezistenta la apa si transpiratie.
  2. Lotiune cu protectie solara pentru fata si corp SPF 30 ridicat Sun 360 125 ml- Lotiune cu protectie solara avand la baza tehnologia Multi-Rays cu filtre UV cu spectru larg, SPF ridicat si vitamina E ce protejeaza pielea impotriva deteriorarii cauzate de soare si a poluarii. O combinatie puternica de ingrediente suedeze, de mur pitic si bumbac nordic, pline de antioxidanti ce neutralizează stresul oxidativ si mentin pielea catifelata si protejata.
  3. Stick cu protectie solara pentru fata si corp SPF 30 ridicat Sun 360 8 g- stick de buzunar cu o combinatie puternica de ingrediente suedeze, de mur pitic si bumbac nordic, pline de antioxidanti ce neutralizează stresul oxidativ si mentin pielea catifelata si protejata.

Vitaminele A, C si E si doi antioxidanti din extractul de mur pitic protejeaza pielea impotriva deteriorarilor cauzate de razele UV. Zaharurile si mineralele ingrijesc pielea, o mentin hidratata si ii intaresc bariera de protectie. Polifenolii din bumbacul nordic contribuie la calmarea pielii.

1 Comment on "Set cosmetice “Protectie solara” 3 produse cosmetice- 133.06 lei"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*