Set cosmetice “Piele luminoasa si impecabila”- 5 produse cosmetice- 206.43 lei

Set cosmetice “Piele luminoasa si impecabila”- 5 produse cosmetice- 206.43 lei

Pachetul de cosmetice „Piele luminoasa si impecabila” este compus din 5 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 206.43 lei ( transport inclus).

Pachetul este compus din urmatoarele produse cosmetice:

  1. Crema de ochi intens iluminatoare NovAge Bright Sublime 15ml- reduce cearcanele si pungile de sub ochi, netezeste liniile fine si ridurile in timp ce amplifica luminozitatea si estompeaza pigmentarea din jurul ochilor. Realizata cu tehnologia patentata Multi-Bright si extract de celule stem din gardenie.
  2. Ser intens iluminator NovAge Bright Sublime 30ml- reduce petele pigmentare si reduce ridurile in timp. Realizat cu tehnologia patentata Multi-Bright si extract de celule stem din gardenie. Amplifica efectul cremelor de zi si de noapte facand pielea mai uniforma si mai luminoasa.
  3. Cremă de noapte intens iluminatoare NovAge Bright Sublime 50ml- reduce petele pigmentare in timp si confera luminozitate. Are la bază tehnologia patentată Multi-Bright şi flavonoide antioxidante gingko. Formula non grasa care se abosarbe usor.
  4. Gel de curatare 2-în-1 NovAge 150ml- curata delicat pielea si machiajul fara a afecta bariera de protectie a pielii. Formula ce necesita clatire. Pregateste pielea pentru absorbtia serului si a cremei.
  5. Crema de zi intens iluminatoare FPS 20 NovAge Bright Sublime 50ml- netezeste ridurile in timp, reduce petele pigmentare, confera luminozitate si o nuanta mai uniforma pielii. Are la baza tehnologia patentata Multi-Bright si extract de celule stem din gardenie. Protejeaza pielea impotriva razelor soarelui datorita factorului de protectie 20.

Produsele au fost testate clinic, dermatologic si de consumator. Modul de utilizare este urmatorul: 1. Se curata fata cu gelul de curatare care necesita clatire, 2. Se aplica crema de ochi in jurul ochilor prin tamponare pana cand aceasta intra in piele, 3. Se aplica serul pe toata fata evitand zona ochilor prin miscari de jos in sus, 4. Se aplica crema de zi sau de noapte, dupa caz, prin miscari de jos in sus. Aceasta rutina de ingrijire a pielii se face zilnic dimineata si seara urmarind cei 4 pasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*