Set cosmetice “Piele hidratata si catifelata” 5 produse cosmetice- 87.61 lei

Set cosmetice “Piele hidratata si catifelata” 5 produse cosmetice- 87.61 lei

Pachetul de cosmetice „Piele hidratata si catifelata” este compus din 5 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 87.61 lei ( transport inclus).

Pachetul este compus din urmatoarele produse:

  1. Crema hranitoare pentru maini si corp Milk & Honey Gold 250ml- formula hranitoare cu extracte de lapte si miere din surse organice. Hraneste pielea mainilor si a corpului lasand-o catifelata si parfumata.
  2. Exfoliant cu zahar pentru corp Milk & Honey Gold 200ml- cu particule abrazive de origine naturala, infuzat cu extracte organice din lapte si miere.
  3. Sapun lichid pentru maini cu efect de catifelare Milk & Honey Gold 300ml- formula infuzata cu extracte organice din lapte si miere lasa pielea catifelata si placut parfumata.
  4. Crema hranitoare de zi Milk & Honey Gold 50ml- mentine pielea hidratata pe tot parcursul zilei, reda frumusetea naturala a pielii conferindu-i catifelare. Infuzata cu extracte organice din lapte si miere.
  5. Crema hranitoare de noapte Milk & Honey Gold 50ml- asigura hidratare intensa in timpul somnului. Are o textura bogata, cremoasa, infuzata cu extracte organice din lapte si miere.

Laptele este bogat in vitamine, minerale si proteine cu rol in hidratare si ingrijire. Acestea asigura pielii hidratare, revitalizare si hranire, lasand-o incredibil de supla si parfumata. Mierea bogata in zaharuri contine minerale cu proprietati de ingrijiresi acid folic cu proprietati de revitalizare pentru piele. Extractele din lapte si miere sunt provenite din surse organice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*