Set cosmetice pentru barbati”Pregatit pentru succes”- 6 produse cosmetice- 228 lei

Set cosmetice pentru barbati”Pregatit pentru succes”- 6 produse cosmetice- 228 lei

Pachetul de cosmetice „Pregatit pentru succes” este compus din 6 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 228 lei ( transport inclus).

Setul este compus din urmatoarele produse:

  1. Gel de curatare purificator si exfoliant NovAge Men 125ml- indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii si impuritatile. Are in compozitie carbune negru japonez si particule exfoliante de origine naturala.
  2. Gel tonifiant pentru zona de contur a ochilor NovAge Men 15ml- reduce ridurile, cearcanele si pungile de sub ochi. Are in compozitie cofeina si extract de celule stem din arbore de cafea.
  3. Ser revitalizant si hidratant NovAge Men 50ml- formula creata cu celule stem din arbore de cafea si un complex de vitamine si minerale. Ingrijeste si energizeaza pielea.
  4. Lotiune gel anti-imbatranire NovAge Men 50ml- lotiune de zi si de noapte. Are in compozitie extract de celule stem din arbore de cafea şi Gingko cu proprietăţi antioxidante. Hidrateaza pielea si reduce semnele de imbatranire si oboseala.
  5. Gel de ras NovAge Men 200ml- asigura o buna lubrifiere hidratand si calmand pielea. Conceputa prin tehnologia Razor Glide si un complex de minerale. Pentru toate tipurile de ten.
  6. Gel calmant dupa ras NovAge Men 100ml- hidrateaza si ingrijeste pielea imediat dupa ras. Are in compozitie extract de celule stem din cafea, complex mineral si mentol.

Acest set de ingrijire completa a fetei le permite barbatilor sa aiba un ten curat, ingrijit si hidratat diminuind in acelasi timp ridurile si liniile fine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*