Set cosmetice “Frumoasa in fiecare zi” 5 produse cosmetice- 160 lei

Set cosmetice “Frumoasa in fiecare zi” 5 produse cosmetice- 160 lei

Pachetul de cosmetice „Frumoasa in fiecare zi” este compus din 5 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 160 lei ( transport inclus).

Pachetul este compus din urmatoarele produse:

  1. Gel de curatare 2 in 1 NovAge- curata impuritatile si machiajul lasand pielea tonifiata, supla si reconfortata. Formula ce necesita clatire. Testat clinic, dermatologic si de consumatori.
  2. Crema regeneratoare de noapte NovAge True Perfection 50ml-  imbogatita cu extract din arbore de matase si acid glicolic, pentru un aspect proaspat, luminos, cu pori mai putin vizibili. Contribuie la amanarea formarii liniilor fine si ridurilor.
  3. Crema hidratanta de zi NovAge True Perfection 50ml- asigura hidratare din plin si protejeaza impotriva radicalilor liberi si a altor factori nocivi de mediu. Improspateaza si lumineaza pielea si amana aparitia liniilor fine si a ridurilor.
  4. Ser iluminator True Perfection 30ml- ser de inalta performanta, imbogatit cu extract din arbore de matase si complexul InstantGlow. Netezeste pielea, amplifica luminozitatea si contribuie la amanarea aparitiei liniilor fine si ridurilor in timp. Formula lejera, uşor absorbabila.
  5. Crema de ochi cu efect iluminator True Perfection 15ml- imbogatita cu extract de arbore de matase si cofeina. Contribuie la diminuarea cearcanelor, a pungilor de sub ochi si a liniilor fine.

Acest set este potrivit pentru varsta 20+. Ingrijeste pielea in mod delicat si previne aparitria ridurilor mentinand pielea tanara mai mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*