Set cosmetice “Eleganta Naturala” 3 produse cosmetice- 87.63 lei

Set cosmetice “Eleganta Naturala” 3 produse cosmetice- 87.63 lei

Pachetul de cosmetice „Eleganta naturala” este compus din 3 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 87.63 lei ( transport inclus).

Setul este compus din urmatoarele componente:

  1. Crema de corp parfumata Eclat Femme Weekend 250 ml- Crema de corp infuzata cu un parfum proaspat floral fructat, plin de energie si eleganta, acordurile invioratoare de bergamota, piersica si coacaze rosii. Te incanta, apoi, cu imbratisarea proaspata si delicata a trandafirului centifolia si a freziei albe, pentru ca, in final, sa te rasfete cu acordurile lemnoase pline de senzualitate si aromele fine de mosc.
  2. Apa de toaleta Eclat Femme Weekend 50 ml- Un parfum proaspat floral fructat, plin de energie si eleganta, ce te intampina cu acordurile invioratoare de bergamota suculenta, piersica si coacaze rosii. Te incanta, apoi, cu imbratisarea proaspata si delicata a trandafirului centifolia si a freziei albe, pentru ca, in final, sa te rasfete cu acordurile lemnoase pline de senzualitate si aromele fine de mosc.
  3. Deodorant spray pentru corp Eclat Femme Weekend 75 ml- Spray de corp parfumat, ce emana eleganta vibranta si in acelasi timp naturala a aromei proaspat-floral-fructate Eclat Femme Weekend. Pentru întregul corp.

Acest pachet de cosmetice este ideal pentru femeia moderna, chic, ce radiaza de eleganta. Combinatia ideala de clasa si rafinament. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*