Set cosmetice “Confort si hidratare pentru picioare” 7 produse- 83.75

Set cosmetice “Confort si hidratare pentru picioare” 7 produse- 83.75

Pachetul de cosmetice „Confort si hidratare pentru picioare” este compus din 7 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 83.75 lei ( transport inclus).

Setul este compus din urmatoarele produse:

  1. Pernite pentru talpi 9.4×6.5 cm- pernite transparente rezistente din silicon pentru pantofi. Reduc durerea si discomfortul la nivelul picioarelor. Se pot spala si reutiliza.
  2. Protectii pentru calcaie 9×3 cm, 3 mm grosime- confectionate din PU gel. Doua pernite care se potrivesc perfect in jurul calcaielor protejand impotriva bataturilor. Se lipesc de pantofi si sunt aderente.
  3. Pernite pentru calcaie 8.7×5.2 cm, 2 mm grosime- se plaseaza in pantofi sub calcai si protejeaza picioarele si a calma sezatia de durere.
  4. Sosete hidratante 21×9.5 cm- sosete moi din poliester ce se folosesc impreuna cu masca tratamet sau hidratantul pentru picioare.
  5. Crema hidratanta de noapte pentru talpi Feet Up Comfort 150 ml- cu consistenta bogata, cu ulei de avocado cu efect de catifelare si suc hidratant de aloe vera.
  6. Spray revitalizant pentru talpi Feet Up Comfort 150 ml- racoreste instantaneu talpile obosite si le dezodorizeaza. Cu ulei dezodorizant de eucalipt si ulei racoritor de menta.
  7. Crema pentru ingrijirea talpilor cu efect racoritor Feet Up Comfort 75 ml- hraneste si improspateaza pielea intreaga zi. Cu ulei dezodorizant de eucalipt si unt hranitor de shea.

Acest pachet de cosmetice va pune la dispozitie produsele perfecte pentru o rutina zilnica de ingrijire in urma careia talpile dumneavoastra se vor bucura de rasfat si vor arata perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*