Set cosmetice “Be beautiful” 5 produse cosmetice- 86.07 lei

Set cosmetice “Be beautiful” 5 produse cosmetice- 86.07 lei

Pachetul de cosmetice „Be beautiful” este compus din 5 produse cosmetice suedeze, create cu ingrediente naturale si tehnologie de ultima generatie, la pretul de 86.07 lei ( transport inclus).

Pachetul este compus din urmatoarele produse:

  1. Balsam de buze cu vitamina E si ulei de canola Essentials 4.5g- hidrateaza, hraneste si protejeaza buzele. Formula fara parabeni, cu vitamina E, glicerina, ulei de canola si un amestec de agenti hidratanti.
  2. Ruj The ONE Colour Stylist Ultimate Lustruous 4g- infuzat cu uleiuri cu efect reflectorizant, confera o finisare cu stralucire superba. Beneficii: acoperire intensa, textura cremoasa, ingrediente hidratante si hranitoare, culoare rezistenta.
  3. Trusa pentru sprancene The ONE 3g- modeleaza, defineste si infrumusetează sprancenele asemenea unui make-up artist. Cele doua nuante de fard pudra cu textura ultra-fina se omogenizează usor, conferind sprancenelor un aspect perfect definit, cu o finisare naturala. Fixeaza lookul obtinut cu ceara fina, cremoasa.
  4. Tus-stilou pentru pleoape The ONE 0.8ml- Tusul lichid pentru pleoape, cu aplicator fin din pasla, asigura continuitate în realizarea unor linii precise cu o culoare de impact, pentru un look profesional de fiecare data.
  5. Mascara THE ONE Tremendous Fierce 10ml- perie Feline Instinct proiectata pentru a defini, arcui si alungi genele, cu varf gros pentru construirea volumului. Fibrele in forma de inima invaluie genele pentru a le conferi volum si arcuire. O finisare negru intens.

Acest set pune la dispozitia dumneavoastra tot ce aveti nevoie pentru a fi frumoasa in fiecare zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*